Ανοξείδωτος Χάλυβας

Η δημοτικότητα του ανοξείδωτου χάλυβα συνεχίζει να αυξάνεται για την καθαρή, γυαλισμένη και σοφιστικέ εμφάνιση του, που ταιριάζει στα σύγχρονα οικιακά και εμπορικά αρχιτεκτονικά κτίρια.

  • Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι τόσο εντυπωσιακός σε εμφάνιση, αλλά και πρακτικός  στην εφαρμογή, όταν πρόκειται για την επιλογή ενός συστήματος καγκέλου που μπορεί να διαρκέσει μια ζωή. Εάν ζείτε σε ένα παράκτιο περιβάλλον, όλα τα είδη των υλικών σε  κιγκλίδωμα, είτε πρόκειται για ανοξείδωτο χάλυβα ή υπόλοιπα  μέταλλα, θα υπόκεινται σε έκθεση από αλάτι και αιολική ενέργεια, τη βιομηχανική ρύπανση και τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Ωστόσο, εάν τα φροντίζεται κατάλληλα και τα συντηρείτε, ο  ανοξείδωτος χάλυβας θα κρατηθεί καινούργιος για πολλά χρόνια στο μέλλον, ξεπερνώντας τα υπόλοιπα μέταλλα.
  • Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι ένα ανθεκτικό στη διάβρωση χάλυβα κράμα που περιέχει 10,5% ή περισσότερο χρώμιο. Μεταβάλλοντας τις ποσότητες των στοιχείων που προστίθενται σε ανοξείδωτο χάλυβα, ένα φάσμα ποιοτήτων ανοξείδωτου χάλυβα, το καθένα με διαφορετικές ιδιότητες, παράγονται. Όταν το νικέλιο προστίθεται στο  ανοξείδωτο χάλυβα σε επαρκείς ποσότητες, γίνονται αλλαγές δομής σε "ωστενίτη". Ωστενιτικοί βαθμοί είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη παραγωγή  από ανοξείδωτο χάλυβα, που αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 70% της παραγωγής, και ταυτοποιούνται με ονομασία σειρά  '300 '.
  • Ποιότητα  '304 '(18% χρώμιο, 8% νικέλιο) είναι η πιο κοινή από ανοξείδωτο χάλυβα που παράγεται, ωστόσο, είναι ανεπαρκής για πολλές εξωτερικές παράκτιες εφαρμογές.
  •  Ποιότητα '316 '(17% χρώμιο, νικέλιο 10%, 2% μολυβδαίνιο) προσφέρει την καλύτερη αντοχή στη διάβρωση, μεταξύ των ανοξείδωτων. Είναι ανθεκτικό στα  σκασίματα και διάβρωση από τα περισσότερα χημικά, και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στη διάβρωση από άλατα του νερού.
  • Ποιότητα  316 με λείο φινίρισμα επιφάνειας θα πρέπει να επιλεγεί ως η ελάχιστη ποιότητα, μέσα σε5 χιλιόμετρααπό παραλία. Περαιτέρω προστασία μπορεί να επιτευχθεί με μια διαδικασία που ονομάζεται pickling (αφαιρεί ρύπους επιφάνεια, αλλά εξασθενίζει το φινίρισμα) ή ηλεκτρολυτικη (αφαιρεί ρύπους επιφάνεια και φωτίζει το φινίρισμα)
  • Αναβαθμίστε την όψη  του σπιτιού ή του γραφείου σας με μια κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα σε κιγκλιδώματα, πύλες, φράχτη, χειρολαβές θυρών. Αυτό είναι μόνο ένα δείγμα του τι μπορεί να κάνει η ΓΚΟΛΕΜΑΣ σε σχεδιασμό και  κατασκευή για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Είτε ψάχνετε για κάτι μοντέρνο και σύγχρονο, ή κάτι εντελώς έξω από τα συνηθισμένα, η ομάδα μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να δημιουργήσετε το τέλειο  κομμάτι της αρχιτεκτονικής από ανοξείδωτο ατσάλι που δεν θα προσθέσει μόνο αξία, αλλά θα επαινέσουν την όψη και το ύφος του  σπιτιού σας ή του γραφείου σας.