ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

 

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

 

Η χρήση του γυαλιού στο σχεδιασμό του οικιστικού χώρου αποτελεί σημαντικό μέρος της σύγχρονης αρχιτεκτονικής από τις προσόψεις των κτιρίων έως τις βιτρίνες των καταστημάτων και τα γυαλινα καγκελα,  από τα προσαρτήματα γυαλιού στους εσωτερικούς χώρους έως τους βοηθητικούς χώρους. Με τις εντυπωσιακές τεχνικές ιδιότητες και την άψογη αισθητική τους , τα εξαρτήματα γυαλιού «ΓΚΟΛΕΜΑΣ» ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις των αρχιτεκτόνων και των κατασκευαστών. Η εμπειρία μας σε όλους τους τομείς εγγυάται την πρώτης τάξεως λειτουργικότητα και την πλήρη ικανοποίηση στην εφαρμογή γυάλινων κατασκευών στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η «ΓΚΟΛΕΜΑΣ» προσφέρει ευρεία γκάμα εξαρτημάτων για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες στην εφαρμογή γυαλιού. Η σχεδίαση, η αισθητική, η ποιότητα κατασκευής, η δημιουργικότητα, η λειτουργικότητα και η ασφάλεια, τονίζουν και επιβεβαιώνουν τη σημασία των ερευνών και ανάπτυξης των προϊόντων μας. Η σχεδίαση των λειτουργικών εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται με ένα τόσο ευαίσθητο υλικό όπως είναι το γυαλί, πρέπει να είναι σε αρμονία με αυτό και να τονίζουν την διαφάνεια του. Τα εξαρτήματα γυαλιού της «ΓΚΟΛΕΜΑΣ» είναι γερά και εφαρμόσιμα, συνδυάζονται υπέροχα με την αρχιτεκτονική του γυαλιού και εξασφαλίζουν την μεγίστη διαφάνεια.  

 

Η «ΓΚΟΛΕΜΑΣ» γνωρίζει την αγορά, κατανοεί τις ανάγκες της. Ο συνδυασμός της μοναδικής γκάμας προϊόντων με την πλήρη εξυπηρέτηση, θα ικανοποιήσουν όλες τις προσδοκίες σας.

Οι τομείς που δραστηριοποιείται η «ΓΚΟΛΕΜΑΣ» είναι : εξαρτήματα γυαλιού, μεντεσέδες, μηχανισμοί, κλειδαριές, προφίλ στεγανοποίησης, σύστημα προβολής και προώθησης, χειρολαβές- πόμολα, στέγαστρα, αυτόματες πόρτες, φυσουνες, συρόμενες πόρτες ,  κάγκελα- σκάλες γυάλινες, ανοξείδωτες και αλουμινίου, καθρέπτες παρακολούθησης, ειδικές μεταλλικές κατασκευές.

Όλα αυτά χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα με ένα τρόπο που εξασφαλίζει στους κατασκευαστές απεριόριστη λειτουργικότητα, και ελευθερία κατά τον σχεδιασμό και την εφαρμογή του .

 

Σχεδιάστε το μέλλον σας με την «ΓΚΟΛΕΜΑΣ».